четвъртък, 24 март 2011 г.

Лоцкхеед Мартин показује Ориона летелица, нови тајни јазбину

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/lockheed-martin-shows-off-orion-spacecraft-new-underground-lair/:
Лоцкхеед Мартин показује Ополло летелица, Нев Ундергроунд јазбину
Не, то није Аполо командни модул да гледате тамо. Шта је старо поново је ново у свемиру дизајн, и шта је плутајући изнад бестежинском Овај текст је фотографија следећег човечанства велика кола у свемир. То је Ориона летилица из Локид Мартин, наручио је НАСА- и дизајнирани да носе посаду од четири не само за путовања у орбиту, али добро се у соларном систему. Локид Мартин је само узети облози искључите ствар за први пут, и показује свој нови свемирским операцијама Симулација центар (СОСЦ), који се налази ни у Хјустону ни Цапе Цанаверал. То је уместо укопаним у врху изграђен темељ у Колораду, теоријски га изолује од сеизмичких и других поремећаја, тако да тестирање посаде могу да раде свој ствар без спољног мешања. У том бункеру брод тренутно тестира пред планирано лансирање првог у 2013, узимајући посаде у орбиту чим 2016. Марсу? То би могло бити још неколико година.

Упдате: Џон написао је да истакнем да је објекат изграђен заправо на неки темељ, а не у темељ. Дакле, то није подземне Лаир након свих - али је и даље легло од Голли.

Лоцкхеед Мартин показује Ориона летелица, нови тајни брлог првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 14:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДаилиТецх | Соурце Лоцкхеед Мартин | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар