четвъртък, 16 декември 2010 г.

Nokia прозорци мизата на Apple, добавя още 13 патента до 24 вече твърди,

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/nokia-ups-the-ante-on-apple-adds-13-more-patents-to-the-24-alre/:
Ние ви казах, че това вероятно ще продължи вечно . Nokia обявиха, че компанията е подала претенции в Обединеното кралство, Германия и Холандия твърди, че iPhone на Apple, лаптоп лампа и IPAD са се нарушава патенти на Nokia. Към това се добавя още 13 патента до 24 вече твърдо в ИКТ и САЩ федералните вземания . Това е особено рязък забележката Павел Мелин, вицепрезидент на интелектуалната собственост на Nokia:

"Nokia изобретения, защитени от тези патенти включва няколко, които дават възможност непреодолими опит потребител. Например, с помощта на избърсване жест на докосване на екрана за навигация съдържание или осигуряване на достъп до постоянно променящите се услуги с по-устройството App Store, както подава повече от десет години преди старта на iPhone ".

Новият патент на Nokia вземания са широко обхваща потребителския интерфейс, по-устройство, ап магазини, антена структури, потискане на сигнала шум, съобщения функционалност, чипсети, ID абонати, осветление дисплей, интеграция на няколко радиостанции, както и данни функционалност карта. Кликнете за пълната информация за медиите.

Продължи четене Nokia прозорци мизата на Apple, добавя още 13 патента до 24 вече твърди,

Nokia прозорци мизата на Apple, добавя още 13 патента до 24 вече твърди, първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 година 08:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар