четвъртък, 16 декември 2010 г.

Hewlett Packard файлове търговски марки за Gyst, Myte и Веер: новите модели Palm?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/hewlett-packard-files-trademarks-for-gyst-myte-and-veer-new-p/:
Palm никога не е стояла настрана от странни, кратки имена за своите устройства - предприеме Zire , например - така че, когато чуете, че новият собственик на Palm е подал за търговски марки на "Gyst", "Myte" и "Veer" в категория, която обхваща смартфони, той не взема много голям скок на логиката да се счита, че те са предназначени за бъдещите модели на Palm. на стружки HP бяха направени на 10-ти този месец, така че те са много пресни, разбира се, на дружества от всички видове търговски марки, които редовно файл че не използват или за отхвърляне на Engadgets на света или просто в случай, че края до него, които се нуждаят надолу по пътя, за да не вземе предвид тези в смисъл, ще има определено се клони на рафта си превозвача през 2011 година. Нашият вот? Смятаме, че Myte е голямо име за една малка телефон и ние сме чували слухове, че те ще бъдат освобождаване на малък модел - вероятно Pixi наследник - през следващите няколко месеца, така че се изравни по-скоро добре.

Hewlett Packard файлове търговски марки за Gyst, Myte и Веер: новите модели Palm? първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти декември, 2010 11:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink everythingpre , PocketNow | източник USPTO (1) , (2) , (3) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар