четвъртък, 16 декември 2010 г.

Apple Mac App Store: отворена за бизнес начална 6 януари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/apple-mac-app-store-open-for-business-starting-january-6th/:
Разглеждане на слухове потушаването. Въпреки шепне, че Apple ще бъде започването на Mac App Store в последната година на това десетилетие (или за първата от следващите, в зависимост от гледна точка), гигантската Купертино току-що потвърди, че той ще бъде 2011 преди датата на общото население достига до копаем ръцете си в него. 6 януари е датата на откриване за Mac App Store , и за съжаление за тези, все още си тананикам заедно на OS X 10.5, това ще бъде Барс само за работа. Smack потупване по средата на CES, Apple планира да отприщи магазина в 90 страни, и това ще черта "платени и безплатни приложения в категории като образование, игри, графика и дизайн, Lifestyle, производителност и комунални услуги." Естествено, това ще бъде безплатна актуализация, както и че ще работи и малко или много точно като App Store се на вашия iPhone, лаптоп лампа и IPAD. Както и при тези пазарни възможности, разработчиците са в състояние сами да определят цените и след това да 70% от приходите (при условие, че е платен апартамент). И така, кой е готов да взриви малко пари Santa да звъни в новата година?

Продължи четене Apple Mac App Store: отворена за бизнес начална 6 01

Apple Mac App Store: отворена за бизнес започва 06 януари първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 08:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ябълка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар