четвъртък, 16 декември 2010 г.

Fossil табло гледате концепция важно инфо от вашия Android или BlackBerry телефон, изглежда страхотно го правиш

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/fossil-connected-watch-concept-displays-vital-info-from-your-and/:
Разбира се, фирмите не са имали прекалено много успехи със свързан часовници - не забравяйте, SPOT ? Но не губете надежда! В изкопаеми Connected гледате концепция показва, че поне някой все още се опитва да донесе китката базирани хронометри в 21-ви век. Този часовник е проектиран да свържете с вашия Android или BlackBerry телефон чрез Bluetooth за показване на времето, информация повикващия номер, текстови съобщения, така нататък и така нататък. И за разлика от много от часовници, които виждаме в това пространство, той всъщност изглежда доста доста добра. Остава да се види кога точно те ще стигат до пазара (в момента дружеството е хеширане на концепцията и "да ги показва около Силиконовата долина", според Робърт Scoble), но да са, те трябва да се продава за около $ 200. Вземи по-отблизо след почивката.

Продължавам четене изкопаеми Connected концепция показва гледате важно инфо от вашия Android или BlackBerry телефон, изглежда страхотно да го прави

Fossil Connected концепция показва гледате важно инфо от вашия Android или BlackBerry телефон, изглежда страхотно това той първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 г. 14:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geeky Gadgets | източник Scobleizer | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар