четвъртък, 16 декември 2010 г.

Спортист Robot работи само на няколко крачки пред падане, тя със стил

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/athlete-robot-runs-just-a-few-steps-before-falling-down-does-it/:
От 2007 г. насам, учени от лабораторията на ISI Токийския университет работят по прототип на работа робот , който сме виждали няколко в миналото. Робот спортист (тъй като е очевидно наречена) е малко по-различно все пак. Макар да не е външно е дадена на хуманоидния лечение по някакъв значителен начин, технологично, той работи много много като човек. Както ще видите във видеото по-долу, първите прототипи на роботи, които са били по-малко "човешки" както в дизайна не са функционирали, както и по-новата версия, който се слави McKibben изкуствени мускули и биологично правилно опорно-двигателния апарат. Сега, робот, все още не може да работи много далеч без да се свърши, но това е впечатляващо, за да гледате на неговото движение, все пак.

Продължавам четене спортист Robot работи само на няколко крачки пред падане, тя със стил

Спортист Robot работи само на няколко крачки пред падане, тя със стил първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти декември 2010 21:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PlasticPals | източник YouTube | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар