събота, 3 септември 2011 г.

Јабука, други са којима се суочава мобилни патента претњи Опенваве и Ви-ЛАН

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_jEMMEFPVy8/apple-others-facing-mobile-patent-threats-from-openwave-and-wi-lan.ars:

Док Аппле боре против њега се са другим мобилним тешкаши- ЛГ , Моторола , и ХТЦ , да поменемо само неке-компанија суочава са новим претњама из две компаније које у великој мери чине посао лиценцирања или литигатинг технологија патената. Опенваве Системс је циљана Аппле и РИМ преко пет наизглед широк мобилни уређај патената, како у савезном окружном суду и Међународна комисија за трговину (ИТЦ). У међувремену, Канада заснован на Ви-ЛАН-има за циљ да Аппле и мноштво технологија тешкаши са два патента тврди су од суштинског значаја за спровођење ЦДМА, ХСПА, ВиФи и ЛТЕ технологије.

У среду, Опенваве Системс је објавио да је покретање повреде патента поступак против Аппле и РИМ-у Делаверу, као и ИТЦ-у. Жалби наводи да сваке компаније мобилне уређаје користи од патентирану технологију Опенваве је који омогућава мобилним уређајима да комуницирају са облака.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар