събота, 3 септември 2011 г.

Недеља у Аппле: оригинални Аппле ТВ-хакове, Финал Цут Студио повратак, и још много тога

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:

Ове недеље претраживач Аппле-вести на Арс дотакли "одговорност" медија да разговарају о геј мушкарцима и женама у тецх неке трикове можете применити на ваш стари Аппле ТВ-Јаилбреак девелопера "Цомек" бодовање праксу у Аппле нове детаље о иТунес-Победник , и још много тога. Ако је потребно да сустигну, имамо све најбоље ситнице управо овде:

Како да: води центар за нове медије софтвер на ваш првобитни Аппле ТВ- : Многи прве генерације Аппле ТВ се повукао у дубине ормара дневној соби сада, али можете продужити њихов живот под "хаковање" Јабука ТВ са треће партија медијским програмима као што Бокее или КСБМЦ. Арс вам показује како.

Да ли штампа имају етичку обавезу да се моћан хомосексуалаца у технологије? : Човек неки позивају најмоћнија особа у Технологија је у центру новинарске дебате о социјалној правди, извештавање и етике. Овај уводник тврди да је његова одлука да се брани ћутањем на његов приватни живот не ствара етички императив за новинаре да разбије тишину.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар