събота, 3 септември 2011 г.

Позив од $ 50 по годину најављује претплате Обавеза је Скупи будућност за играње

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wzL3b7yIGPY/:
elite_space

Највећа светска игра франшизе су постале фирме за себе Уорлд оф Уарцрафт подржава велики ореол индустрије злата пољопривреде и сивог тржишта.. Норфолк и сличних претворили мицротрансацтионс у милионе. Тимови у развоју појединих игре као што су Ассассин Цреед или Геарс оф Вар су већи него што су многи целе компаније. Тако да није изненађујуће да задржи улози све подиже.

Цалл оф Дути је међу најпопуларнијих игара на свету, и иако прода милионе копија игре на $ 40-60 је прави извор прихода, Ацтивисион се нада да ће њихов нови Цалл оф Дути: елите услуга доведу понављају прихода и рели фанова. Али да ли ће то прихватити фанова годишња 50 долара таксе на врху саме игре?

Део елите услуга ће бити доступна за бесплатно, као што су мобилни апликације, Стат дељење и анализа, а званични клана стварања. Али, платио део елите је управо детаљно , и шта то подразумева о новим играма како је подједнако узбудљива и обесхрабрујући.

Примарни Жреб ће бити нови садржај, у облику мапе, модови и вероватно оружја и карактер украса. Такође ће бити свакодневно са рецензијом турнира са наградама као што је иПад. Ацтивисион описао "девет месеци ДЛЦ сезоне" са око 20 комада садржаја - много по свим стандардима, а можда чак и више од ЦоД-а навијачи су спремни да стомак. Многи програмери су већ оптужени за продају половине игре на тржиште и долинг се остатак у наредних годину дана или тако, и иако кутију игра ће вероватно бити довољно за многе, нагласак стављен на после куповине је узнемирујуће.

До сада, тако предвидиво, али веће импликације су занимљивији. Вентил је говорио о "играма и услуге", али њихова идеја о ДЛЦ је нешто мање новца него вађење Ацтивисионс. Теам Фортресс 2 заједнице и десетине додатака су урадили нису пример може свако да прати, али ти си вероватно да ће наћи више задовољан заједнице игара у свету. Ова идеја Ацтивисион-а ставља ЦОД практично на територији Сецонд Лифе или алтернативне реалности игре него било шта друго. Људи су већ веома озбиљно о својој "каријери" у онлине играма, али социјална интеграција смо сведоци (као Баттлефиелд 3 у Баттлелог, горе), повећан степен интеграције са другим платформама, а огроман скок у новцу који су укључени да следеће генерације "великих" утакмица прилично озбиљан посао.

То је помало као што су ТВ канали као што су додавање Сховтиме и ХБО назад у дан. Ви врсте треба да урежете до ње и заједница створена је паралелна са више световне једном окружењу мреже, али далеко више посвећени. Али само не може бити толико Прикази, поготово ако валута у трговини је време. Неко са новцем могу себи приуштити да купи све канале премије, али са Цалл оф Дути, Вов, Хало, и тако све шири да постане цео свет да живи у, играч може само да тако много. Овај тренд ће се наставити, јер је пакао много новца у њему.

Хоћемо ли престати видимо "традиционалних" игре које само продају за $ 50 и онда то је то? Нешто мора да да кад компанија као што вентила и Ацтивисион могу да приуште да се обезбеди више за новац (иако они могу извући више од вас касније). Успон јефтине преузети игара на КСБЛА и ПСН изгледа да понуди средњи пут. Ја бих очекујем много више титула од $ 5 и $ 20, хитовима попут Браид и бастион који не покушавају да изграде платформу, само тел

Няма коментари:

Публикуване на коментар