сряда, 24 ноември 2010 г.

WD TV Live мултимедийни плейъри печалба Blockbuster по заявка, USB безжична клавиатура подкрепа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/wd-tv-live-media-players-gain-blockbuster-on-demand-usb-wireles/:
Тя не е като някой може да предскаже медии знаменца война, която ще избухне през 2010 г., но като че ли, като се вземат нещата Western Digital доста сериозно. Компанията току-що издаде малко основен ремонт за своя WD TV Live Plus и WD TV Live мултимедийни плейъри, добавяйки, Facebook, подкрепа, докато който също се базираната в САЩ на потребителите възможност за незабавно под наем или покупка филми с помощта на Blockbuster по поръчка. След обновяване на фърмуера, потребителите ще могат да се възползват от Deezer (по заявка, музика услуга), Flingo (друг интернет портал TV) и AccuWeather (място, което "прогнози", което се случва в нашата "атмосфера"). Потенциално по-важно от всичко това, обаче, е добавянето на USB безжична клавиатура подкрепа - просто да включите в безжична USB донгъл, че корабите, с най-всяка безжична клавиатура там, и ще бъдат свободни да обновите своята Facebook статус или търсене за "Къщата песен Сигнално" чрез YouTube, всички от комфорта на своя диван. Huzzah!

Продължавам четене WD TV Live мултимедийни плейъри печалба Blockbuster по заявка, USB безжична клавиатура подкрепа

WD TV Live мултимедийни плейъри печалба Blockbuster по заявка, USB безжична клавиатура подкрепа първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември, 2010 год. 02:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Western Digital | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар