сряда, 24 ноември 2010 г.

Chrome OS потребителите започне избута до 2011 г., Google-брандирана Chromebook все още могат да пристигат през тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/chrome-os-consumer-launch-pushed-to-2011-google-branded-chromeb/:
Това е почти време за ядене Турция и след това струя, за да Best Buy да бъде стъпкан от луд купувачи. О, да, на ваканционния сезон е само за нас, която според някои мнения сме написали през последната година означава, че Chrome OS нетбуци трябва да е добре. Е, оказва се, че Google OS-лаптопите няма да пристигнат тази година, или поне не в начина, по който ние решихме, че те биха. Това не означава, Chrome OS няма да видя малко на представи тази година, но големите производители, включително Acer и HP, няма да има свой собствен Chromebooks готов преди 2011 година. Откъде знаем? На Acer Джим Уонг ни каза по време на пресконференция компанията в световен мащаб , че Acer ще бъде стартирането си нетбук, базиран на операционната система браузър по време на "потребителски стартира" на годината OS следващата, докато Google има свой дневен ред и ще се прави нещо "през декември . " Ние не се получи да попитам дали този нетбук Acer е в действителност "ZGA" нетбук сме виждали да се пръкват в докладите за грешки, но ни предположение е, че това ще бъде нещо много си приличат.

И така, какво е Google са варене? Помниш ли на Google Chrome OS-брандирана нетбук , че сме чували за? Е, според някои от нашите собствени източници, че точно това ще се случи. Ние нямаме точни данни за разпределението, но е казал, няколко, които Google ще пусне своя собствена Chrome книга а ла на Nexus един за "приятели и семейство." Тъй като операционната система е все още в бета или преглед формата на нетбука ще бъде насочена към разработване и началото на общност от. ПРОДАЖБИ-мъдър ние не знаем, че всички много, но съм чувал, че ще бъде задвижван от Intel Atom процесор Pine Trail, но още по Digitimes съобщава, че 75 000 единици, се произвеждат от Тайван ODM Inventec. Трябва да се спомене, че посочените по-горе Acer "ZGA" е казано, че се използва вътрешно като "dogfood устройство" в Google, но ние вярваме, че това Google-брандирана устройство, което да бъде съвсем различен. Inventec, Intel, Google и не пожела да коментира слуховете за хардуер, но Google е да ни кажете, че ще "има повече информация да сподели по-късно тази година." С нашите ги броя, който оставя "само с около 37 дни, за да издавам тайна!

Забележка: снимката по-горе е само нашата творческа интерпретация за това какво е Chromebook може да изглежда като - не идват плаче за нас, когато действителното устройство изглежда много по-красива.

Chrome OS потребителите започне избута до 2011 г., Google-брандирана Chromebook все още може да пристигнат тази година първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 година 12:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар