сряда, 24 ноември 2010 г.

Sony е Qriocity видео по заявка услуги отива на живо в Европа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/sonys-qriocity-video-on-demand-services-goes-live-in-the-uk/:
Sony заяви, че е смешен , и ела да я има. Точно навреме за expatriated американците припичат на славата на плащане паунда да се насладят на "Деня на благодарността," Sony е обърна ключа на своята Qriocity заявка филма на услугата. Стартирането Великобритания по повод Европейския дебют на услугата (ние сме също така съдебното заседание, че това е като "в Европа"), предлага "стотици" заплащане-на-оглед стрийминг движения на тези, с мрежа-давам възможност на телевизор BRAVIA ®, Blu-Ray плеър или Blu-ray система за домашно кино. Ние сме казали, че библиотеката се състои от материали от Fox Home Entertainment, Lionsgate, MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Starz Digital Media, компанията Walt Disney, NBC Universal и Уорнър Брос, както с нови заглавия и предвестник класика за грайфери. Наемните цени за съдържанието SD започва от £ 2.49 за библиотеката съдържание и £ 3.49 за нови издания, докато HD съдържание започне съответно от £ 3.49 и £ 4.49. Не съвсем свободно, но това е малка цена за продължаването че keister засадени на Турция ден.

Продължавам четене на Sony Qriocity видео по заявка услуги отива на живо в Европа

Sony е Qriocity видео по заявка услуги отива на живо в Европа първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември, 2010 г 11:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Engadget Испански | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар