сряда, 24 ноември 2010 г.

Китаец играе MMO на "Титаник" екран, пледира за по-висок плътност на пикселите (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/chinese-man-plays-mmo-on-titanic-screen-pleads-for-higher-pixel/:
Нищо си 103-инчови плазми или Гинес Word записи стопанство показва стадион, истински геймъри направят нещо на LCD екрани, които обхващат на хладно seven хиляди и петстотин квадратни метра (преведени на мерни единици за измерване, това е ... много!). Това, което виждате по-горе е малко поглед на един ентусиаст MMO с голяма страст и не по-малко значителни портфейла. В Гент въпросният недоволен от факта, конкурентна guildmaster в китайската MMO Magic World Online два трябва да играят в театър IMAX, и затова решава на една до него в единствения възможен начин: чрез наемане на Пекин полудяло големия дисплей (озаглавен "Всички Пекин, погледнете нагоре!") за малко сесия на supersized игри. Направо миналото на почивка, за да го видите на видео.

Продължавам четене китаец играе MMO на "Титаник" екран, пледира за по-висок плътност на пикселите (видео)

Китаец играе MMO на "Титаник" екран, пледира за по-висок плътност на пикселите (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември, 2010 год. 04:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Kotaku | източник MMOSite | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар