сряда, 24 ноември 2010 г.

Кувейт забрани DSLRs, листа Micro Four Thirds въпрос виси във въздуха

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/kuwait-bans-dslrs-leaves-micro-four-thirds-question-hanging-in/:
Не сме сигурни какво е скромен DSLR не е правил да се обижда на кувейтски правителство, но според Кувейт Таймс ", за отдих на еднолични цифрови огледално-рефлексни камери вече са забранени със закон в страната. Министерствата на информация, социални въпроси и финанси (ехо, 1984 !) имат колективно реши да забрани използването на буци стрелците на обществени места, освен ако може да се докаже, че това е за целите на журналистическа дейност. Това решение е оставил много хора чесане главите си, не на последно място, защото всеки уважаващ себе си смартфон в днешно време може да се изпомпва екран попълване на изображения. И тогава има и по въпроса за определяне, където границата между компактните фотоапарати, които са все още разрешено, а DSLRs живее - например, е G2 Lumix незаконен пистолет, просто защото тя изглежда като такъв?

Кувейт забрани DSLRs, листа Micro Four Thirds въпрос виси във въздуха първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 год. 05:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Следващият Уеб | източник Кувейт таймс " | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар