сряда, 24 ноември 2010 г.

60 години-старите робот с дистанционно управление, произведени от скрап части прави драматични, красиви завръщане

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/50-year-old-remote-controlled-robot-made-from-scrap-parts-makes/:
Това е Джордж. Той е шестият крак висок робот, ръчно изработени от алуминиев скрап на разби бомбардировач през 1950 година. Георги е с дистанционно управление, и е построена от продажба Тони, същият човек, който наскоро възкресен на почти забравена роботизирани скъпа от склад навес, където той е прекарал последните 45 години. Някои масла и акумулатори са всички го взеха, за да Джордж и ходене пак и сега той ще има постоянен дом в Националния музей "Компютърни системи в Bletchley Park, Бъкингамшир, Англия. И това е следващата музей ще бъде на посещение, защото не може да получи достатъчно на този гигант. Сълза-индуциращи видео е след почивката.

[Image Credit: Джеф Робинсън, Daily Mail ]

Продължавам четене 60 години-старите робот с дистанционно управление, произведени от скрап части прави драматични, красиви завръщане

60 години-старите робот с дистанционно управление, произведени от скрап части прави драматични, красиви завръщане първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти ноември, 2010 21:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Switched | източник Роботи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар