сряда, 24 ноември 2010 г.

Sony работи върху един и същи екран 3D мултиплейър, holographics за PS3?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-working-on-same-screen-3d-multiplayer-holographics-for-ps3/:
Не си отивай Sony чука за почивка на лаврите си. Компанията, която е начело на 3D натиснете игри ( NVIDIA независимо ) е очевидно не е дори близо до завършена, с SCEE студио директор Мик Hocking, че отделихте време, за да ни сокове течаща в интервю за Развитие. Пълният разлив е доста дълъг и определено е твърдо прочетете за които се интересуват, но няколко ключови хапки скочи към нас. Като за начало, Майк призна, че Sony е "техники, като holographics за PS3, че [той мисли] ще бъде много интересно за бъдещето 3D игри," и продължи с това: "Във връзка с това ние имаме някои нови технологии, които сме доказано, че фирмата, която използва техниката на 3D, която позволява на двама играчи да играят цял екран мулти-плеър игри, но без всеки един може да види някой друг изглед, и те са били масово запалени по тях. " Разбира се, такава техника не е точно нов - ние видим прототипи на подобно за употреба назад към GDC - но им до даден пазар като огромна като PS3 басейн собственик определено ще бъде една монументална стъпка. Сега, ако ще да ни извините, ние имаме Gran Turismo 5 диска за тук, че се нуждае от нашата цялото си внимание за момента .. .

Sony работи върху един и същи екран 3D мултиплейър, holographics за PS3? първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 година 13:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Kotaku | източник Разработване на | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар