сряда, 24 ноември 2010 г.

LG BD690 е първият играч, Blu-Ray удостоверение за Wi-Fi директно, поддържа Bluetooth параноик

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/lg-bd690-is-the-first-blu-ray-player-certified-for-wi-fi-direct/:
Възможностите дразни през 2009 г. от Wi-Fi Direct вероятно държат Bluetooth през нощта, и ние сме сигурни в началото на устройство за сертифициране миналия месец не е помогнал, един от двамата. Сега LG BD960 се превърна в първия играч, Blu-Ray на Wi-Fi сертификат Директен списък, намеквайки преки P2P комуникация в нашето домашно кино сред устройства, WiFi (без да е необходимо за маршрутизация посредник) може скоро да се премине от фантастика факт. За съжаление, майка все още думата на корабоплаването и цени. Самият шанс обаче, че играчът може да сваляте съдържание и за всяка друга WiFi оборудвани устройство - Директен удостоверение или не - е достатъчно голям, сделката да дадем на нашите посветен сияние медии Defarge-вече като погледи. Особено, ако BD960 е пълен с характеристики, сходни своите съмнения предшественик на LG-BD390 , който може да поток както Netflix, Vudu и DLNA мрежа съдържание, както и играе DivX HD 1080p съдържание. До повече информация повърхност обаче, ние просто ще трябва да се водят с напомняне нашите бедни Galaxy S , че не е предвиден да бъде сам в този студен, жесток свят завинаги.

LG BD690 е първият лъч играч Blu сертифициран за Wi-Fi директно, поддържа Bluetooth параноик първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 02:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Zatz не е смешно | източник Wi-Fi Alliance | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар