сряда, 24 ноември 2010 г.

Squirt воден пистолет робот pesters миещи мечки, приема поръчки от Android (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/squirt-water-gun-robot-pesters-raccoons-takes-orders-from-andro/:
Това не е необичайно да видите г-н Android и сър Arduino да обединят усилията си в света на собствените роботиката, но Squirt успя да хоп от мен-твърде тълпата с направо очарователна схема за управление (и още по-очарователна изглежда). Казано просто, този робот воден пистолет имаше за цел да "водни растения и прогонват миещи мечки", но от по-широка перспектива, създател е търсил да се покаже как роботи могат да бъдат използвани в малки и напояване и системи. Още по-добре, това е много повече от един робот, който се контролира дистанционно чрез смартфон, а ако го включите в "режим на охрана", тя ще търси и да унищожи - плющене нещо ", което се движи" с духането на вода. И да, той може да се контролира чрез SMS, така че дори и котките не могат да празнуват прекалено бързо, след като собственик тръгва за работа. Хит на източник връзка, за да разберете повече за това как този шедьовър е построена, или главата след почивката за бързо клип демонстрация.

Продължавам четене Squirt воден пистолет робот pesters миещи мечки, приема поръчки от Android (видео)

Squirt воден пистолет робот pesters миещи мечки, приема поръчки от Android (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 05:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Cell Ботове | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар