сряда, 24 ноември 2010 г.

Windows Home Server "Вейл" капки подкрепа диск удължител, МС предлага да купите по-големи твърди дискове

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/windows-home-server-vail-drops-drive-extender-support-ms-sugg/:
Windows Home Server "Вейл" капки подкрепа диск удължител, MS предлага просто купуват по-големи твърди дискове
Ако вече сте наш Windows Home Server потребител има голяма вероятност да сте се възползвали от стремежа характеристики на пул на операционната система. Нуждаете се от повече място за съхранение? Поп в нов твърд диск, гледате някои светлини мига за малко и след това сте готови да се върнем към сваляне на ... каквото и да е, който сваляте. Издавани неща не винаги работи перфектно , но това технологии, официално наречена Drive Extender, прави добавянето на съхранение лесно, позволява да се възпроизвеждат само данните, които има нужда, и е напълно независимо от оборудването. И сега то се случва далеч. Microsoft потвърди, че следващата версия на Windows Home Server, Вейл (поради през първата половина на 2011 г.), няма да бъдат представени Drive Extender, което показва, ще трябва просто да купуват по-големи дискове и ръчно дръжка репликация на данни или да разчитат на RAID да се осъществи това, решения, които са определено по-малко интуитивен за не-Techie потребители. Реакцията сред феновете на WHS е предимно отрицателни, с 148 коментар (и нарастват) относно обявяването мнение, най-яркият членка, от която може да набутам си RAID контролер. Чувствайте се свободни да държат на обезвъздушаване тук, ако искате.

Windows Home Server "Вейл" капки удължител подкрепа диск, MS предлага да купите по-големи твърди дискове първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти Ноември 2010 10:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Windows Server Блог Начало | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар