сряда, 24 ноември 2010 г.

Sony Ericsson faults "особено строг" фърмуер изследване в САЩ за актуализация Eclair забавяне X10 е най-& T

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-ericsson-faults-especially-rigorous-firmware-testing-in-u/:
Смятаме, че това е една прикрита начин за предаване на парите за AT & T - но каквото и да е, Sony Ericsson САЩ отправи стари, кора, Timescape-съвместим маслинова клонка на Xperia X10 собствениците в САЩ, като се опитва да обясни какво се случва с за актуализация Eclair "около тези части. По принцип, според компанията, че се актуализация в САЩ е много по-трудно, отколкото другаде, тъй като на "технически изисквания, които трябва да бъдат изпълнени", върху които Sony Ericsson е "без контрол." Вината е наложена на "особено строг" жизнен цикъл на изпитвания, които могат (и вероятно, често го прави) да отнеме няколко месеца, поради което те до този момент отказва да предложи насоки за това кога актуализацията ще бъдат освободени. Честно казано, има ли някакъв начин можем да търгуваме в нашата гаранционна карта да се кача на ускорената процедура, с тези неща? И по-важното е, че ще ни кървене край видове са склонни да поемат този риск в широк мащаб?

Sony Ericsson faults "особено строг" фърмуер изследване в САЩ за актуализация забавяне на X10 Eclair на AT & T първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 г 14:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sony Ericsson САЩ (Facebook) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар