понеделник, 8 август 2011 г.

Помоћ ова Предузетник одлучите између Харварда и његове Стартупс (Воте хере)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:
Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Понекад, када се суоче са важне одлуке, окретањем новчић да пусти прилику одреди исход једноставно не иде. Уместо тога, када је живот нас доводи до раскрснице, где је два пута разликују и обе изгледају подједнако проходна, ми најчешће окренути породици, пријатељима, као и саветници од поверења да нам помогну лице чињенице и направити најбољи избор. Или још неке Цавалиер међу нама могу да се одлуче за "Чаробна 8-лопту" приступ. Наравно, то је само примерено да у дигитално доба, где имамо Фацебоок-зидова, Твиттер потоци, као и бирачких мјеста, може важних животних одлука сада узима у обзир наше друштвене граф - или се путем неке брзе Онлине цровдсоурцинг.

Други приступ је један Мајк Морадиан предузима у вези са веома незгодан одлуку тренутно је окренута. Морадиан је примљен у Харвард Бусинесс Сцхоол, у децембру, што га завист многих теже постдипломским предузетника и привредника. Харвард Бусинесс Сцхоол-а је константно рангиран у топ 5 за само око сваке публикације која прати такав ранг листи, има шкриљац значајних бивших, и перо у капу било наставе.

С друге стране, Морадиан је оснивач ЦампусБудди и ЦоллегеБудгет , које смо покривени на неколико наврата , укључујући недавно лансирање овог другог .

ЦампусБудди , која нуди студентима социјалне платформе где су такође могу приступити званичним разреда евиденција и поглед свеобухватне критике о професорима, класе, одељења и кампуса, тренутно захтева у 200К месечно активних корисника, са преко 1,5 милиона укупно, а покретање је приход има учетворостручио током прошле године. И са огромним популарности групе куповине и свакодневно бави, ЦоллегеБудгет , који је покренуо прошле недеље да би те две ствари да веома колеџима широм земље, могао да буде дуг век трајања и неколико долара прихода потенцијално у продавници.

ЦоллегеБудгет, посебно, је оно што Морадиан је највише узбуђен, то је заиста главни разлог он је с обзиром не иду у Харварду, јер је идеја да ће захтевати много трчкарање за изградњу у легитимне пословне, док ЦампусБудди је стабилно, рекао је он .

Тако, један може да почне да се види да Морадиан има тежак избор пред собом: Да ли он напусти своју новооснованих иза и унесите Харварда МБА програма, или да ли он нажалост пад Харварда понуде и помоћи у изградњи своје пословање у шта би могао бити више милиона Долар предузећа?

Морадиан, који је био рангиран (заједно са ЦампусБудди) као најбољи амерички младог предузетника у 2010 од стране БусинессВеек Блумберг, ми говори да он зна да не може обоје, а ако би био да покушају да поделе своје време, он би да чине лошу услугу његов новооснованих и на Харвард. Дакле, он је одлучио да се окрену одлуке о масама преко цровдсоурцинг. И без обзира на масу одлучи, он ће пратити путем на сопственом избору. Он је озбиљан

Няма коментари:

Публикуване на коментар