понеделник, 8 август 2011 г.

Јабука суочава повреде тужбе због брзог покретања патента некада припадао ЛГ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:
Аппле пред још једну повреде патента тужбу - овога пута, на Флориди, где је компанија која се зове Оперативни системи решења (ОСС) узима за циљ брзо ОС Кс покретања операције. Према судским документима, тужилац наводи да Цупертино функција (најизразитије приказан на овогодишњем МацБоок Аир освежавања ) прекрши барем један заштићени тврдњу, која детаљи четири корака метод за брзо покретање, и укључује фајлове као што су цонфиг.сис и АутоЕкец. БАТ (озбиљно). Занимљиво је да је патент у питању је првобитно додељена ЛГ Елецтроницс, још 2002, али је тренутно у власништву мало познати ОСС. Још увек је нејасно да ли ЛГ је било какву умешаност у одело, али ми ћемо вам донети детаље чим се појаве. У међувремену, можете да притиснете везу покривеност испод да копају у пуном жалбу.

[Хвала, Лукијан]

Јабука суочава повреде тужбе због брзог покретања патента некада припадао ЛГ првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 10:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Очигледно јабука | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар