понеделник, 8 август 2011 г.

Кхосла, Греилоцк, Андреессен Хоровиц Стави $ 16.5М у предузећу цлоуд апликација за управљање стартуп Окта

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:
okta

Предузећа облак око друштво за управљање Окта је подигао 16,5 милиона долара у серији Б. финансирања из Греилоцк Партнери, Кхосла подухватима, Андреессен Хоровиц и устава. Ово доводи укупна средства компаније да $ 28 милиона.

ОКТА је облак управљања апликацијама услуге. ОКТА је платформа омогућава предузећима да имају контролу над својим корисницима, апликацијама и подацима како у облаку и иза фиревалл-а. Покретање је основао Тод МцКиннон , бивши подпредседник инжењерства од најуспешнијих облак компанија до датума, Салесфорце.

Као МцКиннон нам говори, Окта пружа платформу за компаније за управљање корпоративним ИТ-а. Он објашњава да традиционални безбедност и управљање платформе неће да раде са облака. Када прелазите на облак, ИТ администратори се суочавају са изазовом да обезбеди и контроле корисника и приступа, поједностављивање усвајања и скалирања ових апликација, и у исто време водећи рачуна да се пословање оптимизације њена примена у облаку.

Компаније које користе цлоуд апликација као што су Салесфорце и Гоогле Аппс потребан идентитет и услуга директоријума у ​​облаку као место где може да ускладишти корисничких профила и још много тога. ОКТА даје ИТ менаџерима способност да се одржи један централни директоријум и копирају то све облака апликације.

Компанија је покренула производ за јавност у Јанаури. МцКиннон каже да је првобитно мислио купцима ће бити мала и средња предузећа, али је недавно видела узимања у великим компанијама које користе Окта. Компаније које користе Окта су Ентерасис Мреже, Пандора, ТДВиллиамсон, АМАГ фармација и други. Компанија каже да употреба на захтев службе Окта је има убрзања до драматично на власт преко 1 милион аутентикације месечно.

И МцКиннон предвиђа веће империје од облака ИТ менаџмент услуге које 'оснаживање предузећа за елиминисање баријера облак усвајање. "

Бен Хоровитз, који је на челу компаније серије округлих , рекао је за Окта: Окта првобитни производ има за циљ да реши проблем облак идентитет. Свиђа ми се проблем, јер се озбиљно разликује у облак него на локацији, а за нове компаније, различите је једнако добра Он је беливеес да је тржиште прилика огроман ", јер облака идентитет тржиште ће вероватно постати облака управљање тржишту. . С обзиром да су они тренутно тржиште комбиновани су између $ 10Б и 20Б $ (у зависности који вас бројање), резултат на тржишту ће бити изузетно велики. "

Нова средства ће се користити за продају и маркетиншке активности, као и за појачава дистрибуцију. Као део ове трансакције, Дејвид Вејден од Кхосла подухватима ће постати одбора саветник, и Анеел Бхусри, ко-оснивач и ко-директор радног дана, ће се придружити Окта Управног одбора.



Компанија:
ОКТА
Сајт:

Няма коментари:

Публикуване на коментар