понеделник, 8 август 2011 г.

ФБИ Дете личне апликација помаже иПхоне корисници пронађу своје нестале деце

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/fbis-child-id-app-helps-iphone-users-find-their-missing-childre/:
ФБИ је недавно објавио свој први мобилни апликација, чији је циљ да помогне родитељима баве својим најгора ноћна мора - недостаје дете. Познат као дете ИД апликација омогућава корисницима да складиште фотографије своје дете и идентификовање информација директно на њиховим уређајима, што олакшава да се властима обезбеди виталне податке кад год мали нестаје. Родитељи такође могу да користе алатку за бирање 911 или Националног центра за несталу и експлоатисану децу са славине на дугме, и могу одмах е-маил њиховог детета детаље полицијских службеника, захваљујући посвећен картицу. Наравно, неки могу да се осећају непријатно за вођење такве личне податке који се налазе на смарт телефона, али Биро инсистира да ниједна од тих података неће бити прикупљени или деле без дозволе - и они су прилично добри у чувања тајне. За сада, деце ИД је доступна само за иПхоне, али ФБИ планира да га прошири на друге мобилне уређаје у блиској будућности. Заинтересовани иОС корисници могу га преузети на себе, на иТунес линк испод.

ФБИ Дете личне апликација помаже иПхоне корисници пронађу своје нестале деце првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 05:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТУАВ | извор ФБИ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар