понеделник, 8 август 2011 г.

Кина губи делимичан приступ Виндовс Пхоне 7 Маркетплаце, Велике заштитни зид криви?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:
То је добро позната чињеница да је кинеска Велики зид није посебно пријатељски са неким страним онлине сервиса, и нажалост, чини се да смо сада можда нова жртва приступања попут Фацебоок, Твиттер и, понекад, Андроид Маркет. Према Виндовс Пхоне Сос блогер Кејн Гао, многи Виндовс Пхоне 7 корисника је у Кини имали ограничен приступ на тржиште у последњих неколико дана - не могу да преузмете неки апликацији, али они још увек могу прегледати садржај и примате обавештења о ажурирању.

Док Мицрософт-ов сервис има тек треба да уживо у Кини, кинески корисници могу и даље купити апликације променом све своје опције у профилима локација у САД. Авај, овај трик није ни од какве користи сада, мада је мало вероватно да Мицрософт је овде кривац - то не би имало смисла да блокира истински кориснике у САД који су у посети Кини. Срећом, Кејн није имао проблем да на тржиште преко ВПН-САД, што је велики Телл-Тале знак показује да је велики заштитни зид је одлучио да барикаду ВП7 веома сопственом тржишту апликација. Разлог? Ми никада нећемо знати, и не постоји говори о томе да ли је то трајна забрана, било. Нокиа, као велики играч у земљи , сигурно не нада .

[Хвала, ЈагсЛиве и Рахул]

Кина губи делимичан приступ Виндовс Пхоне 7 Маркетплаце, Велике фиревалл треба кривити? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 09:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВМПоверусер , Пен Олсен | извор Виндовс телефон сос | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар