понеделник, 8 август 2011 г.

Кураторство алатка Сторифи партнери са Бреакинг Невс МСНБЦ за Соурцед Новости садржај

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:
Breaking news

Као што можда знате, садржај кураторство платформу Сторифи, који је покренула на ТецхЦрунцх пореметити прошле јесени, окупља Туеетс, Фацебоок Статус, видео и више од сајтова за друштвено умрежавање да створи у реалном времену поглед на причу или питање. Данас, покретање је најавио први такве врсте партнерства са Бреакинг Невс, МСНБЦ власништву Твиттер ручка и веб сајт за реалном времену исправке на вести разбијање у свету.

Ево како Сторифи ради. Сторифи вам омогућава да се изгради и уградите причу око прикупљања Туеетс, Флицкр фотографијама, Фацебоок статуса, ИоуТубе и још много тога у оквиру платформе Сторифи, можете једноставно претрагу и превуците садржај у вашу Сторифи причу. Када направите причу са свим овим кустос садржај, можете да уградите онда стварно причу у свој блог или систем за управљање садржајем преко једног као што је ЈаваСцрипт.

Са Бреакинг Невс партнерства, Сторифи корисници сада могу додати исправке са @ БреакингНевс Твиттер налога, као и друге исправке Невсвире. Дакле, Бреакинг Невс је сада извор, сличан Твиттер, Фацебоок, ИоуТубе и друге.

Оно што чини партнерство јединственим јесте да је БреакингНевс.цом, можете да креирате Сторифи прича директно са вест. Сторифи је створио посебан тастер (слично Твеет дугме или као функција), који омогућава било коме да створи и уградите Сторифи причу из Бреакинг Невс комад.

Суоснивач Берт Херман објашњава да је ово први двосмерни партнерство за Сторифи, где издавач има интегрисан алат за креирање на свом сајту. И он тражи да се формира сличне партнерства извор са другим великим издавачима.

Сторифи, који је недавно подигао 2 милиона долара од Кхосла подухватима, већ користи велики број вести организација, укључујући и Ал Џазира.

Сторифи је у јавној бета од 25. априла, и спремна је да крст 100.000 приче створио, па је у просеку 6,5 милиона причу погледа месечно на свим локацијама.

Смо уграђен смо пример Сторифи вест испод.



Компанија:
СТОРИФИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар