събота, 2 юли 2011 г.

Нови УиФи Технологија Да Доубле Лифе батерију вашег мобилног телефона

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jcIMDMHMqw8/:

Ако икад добијете осећај да је неко на ВиФи мреже коју користите је приграби сва сок, можете бити у праву. Не само да дељење ВиФи са другима преузимање великих фајлова омета уживање најновијих вирусних видеа, али мајорли може мозгова батерија, као добро.

Ново решење са универзитета Дјук информатике студент може ублажити ваше фрустрације и потенцијално удвостручити трајање батерије омогућавајући вашем ВиФи уређај "НАП" док већи пропусни опсег је доступан. То значи да ћете морати да сачекате неколико минута да гледате видео, али да би у сваком случају бити продуктивност благодет.

Јустин Манвелиер с слеепвелл је комад софтвера који помаже максимално преузимање ефикасност упозоравајући ВиФи уређаја у телефону када преузимање завршено на суседне уређаја. Већина ВиФи уређаја морају да "остану будни", док чека свој ред за преузимање, дренажу добар део батерије у процесу.

"Слеепвелл омогућени ВиФи приступне тачке могу да тетурају своје циклусе активности минимално преклапају са другима, на крају је резултирало обећава енергије добија уз занемарљив губитак перформанси", рекао је Манвелиер у саопштењу .

Близина бежичних уређаја утиче на њихов рад, као и, са дужим време преузимања у више препуној областима, као што градове. И, као цлоуд цомпутинг наставља да расте, разлози за повезивање ВиФи ће се повећати. Стављање ВиФи-повезани уређај у стању мировања док се не преузети са неког другог уређаја је потпуно повећава оба уређаја 'батерије.

Нема речи још о томе када ће бити објављени слеепвелл, али када је то, сви можемо да очекујемо да имају више времена да сурфују пре него тражећи излаз.

Фото Флориан Бојд



Няма коментари:

Публикуване на коментар