събота, 2 юли 2011 г.

МовиеПасс добија избачен из позоришта пре него што може да добије карту

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:
АМЦ Ево лоша идеја: објави води бета за попуст претплату биоскопске карте, али занемарују да обавести 21 Сан Франциска позоришта наведени да су они део забаве. То је у суштини оно што оријентир, АМЦ, камера Биоскопи, и Биг Биоскопи тврде МовиеПасс је раније ове недеље, а дечак је кукуруз почео да се попа. Према преломи и разноврсност, ланци нису били задовољни да сазнају да је посланик радили уз узајамно партнером МовиеТицкетс.цом да подесите цене пријем без њихове сагласности; интригантним малчице овде је да, упркос ниској цени за потрошаче, позоришта би и даље се плаћа пуну пријем. МовиеПасс био нади да ће добити већу подршку са тест фази, али изгледа као да ће бити на пауза за добро време. Нема речи о томе да ли бета ће видети репрограма, али ћете наћи све детаље у линкове испод, и односе са јавношћу побијање од АМЦ прошлости паузе.

Наставити читање МовиеПасс добија избачен из позоришта пре него што може да добије карту

МовиеПасс добија избачен из позоришта пре него што може да добије карту првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 02 Апр 2011 11:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Обухватање (1) , (2) , Варијанта | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар