неделя, 2 януари 2011 г.

The Onion нов главен изпълнителен директор чуди как Radio Shack е все още в бизнеса

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Между своя въпрос маркетингови решения , декори, които излъчва един вид началото на 90-те години мол настроението отстъпка, и отчаяни служители (дори ако те са източник на телефон течове клетки от време на време), когато и да го правите в Radio Shack тя винаги е по-скоро скромно опит. И тъй като The Onion посочва, че не сме първите, които сте забелязали. В действителност, според сайта, новият изпълнителен директор на компанията ", заяви в понеделник, че той все още има" никаква представа "колко по произход магазин за електроника успява да останат отворени." Но изглежда, че по-горно ниво управление на компанията е сериозно се опитва да разбие кода:
[T] heories относно продължаващите платежоспособност RadioShack на сватбата включва DJ-и, подмяна спешни мозък, и на разстояние на една марка безжични телефони. Друга теория предполага безброй RadioShack подарък карти, които седят неизкупените в портфейлите на техните получатели. Ден дори предположи, че в магазина е "все още се движи по инерция от" огромно богатство, направени от коли с дистанционно управление играчка в средата на 1970-те.
Което ни напомня: ние трябва да се удари в барака по-късно днес, за да вземат 90 минути разширен диапазон лента касета за стерео нашата двойна озвучаване касетофон.

The Onion нов главен изпълнителен директор чуди как Radio Shack все още е в бизнеса първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари, 2011 година 15:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник The Onion | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар