неделя, 2 януари 2011 г.

Verizon рязане Galaxy Tab цена до $ 500, ще възстанови всички покупки от последните две седмици

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/01/verizon-cutting-galaxy-tab-price-to-500-will-refund-any-purcha/:
Нова година е новата цена за Verizon-брандирани Galaxy Tab . Droid-Life е получил думата от няколко служители VZW магазин, в който на голямо червено мрежата възнамерява да посегнат хубава $ 100 парче от нейните цена за 7-инчов таблетка Android. Въпреки, че този ход все още не е направено официално, на галактическия Tab скоро трябва да бъде на разположение да се купи за $ 500, без никакви договорни задължения и плюс $ 60 филма наем на ваучер, който може да се използва в Media Hub Samsung или на предварително Blockbuster Mobile ап. Не трябва да се побърквам, ако сте просто си купих един или Tab, като Verizon също казва, че се предлага благосклонен за възстановяване на разликата в цената за купувачите на плоча на Samsung, който се случи да има постъпления, датиращи от последните 14 дни.

Verizon рязане Galaxy Tab цена до $ 500, ще възстанови всички покупки от последните две седмици първоначално се появи на Engadget на Съб, 1-ви Яну 2011 21:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Droid-Life | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар