четвъртък, 7 април 2011 г.

Мицрософт издаје Бинг апликација прилагођени посебно иПад

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:
Јесте ли проналажењу Бинг ИОС апликација није толико таблета Оптимизовано јер би то могло бити? Мицрософт изгледа да се слажу са вама, јер је само објавио нову верзију Бинг дизајниран да искористи више простране иПад димензије. Он ради са обе генерације таблета, иако је потребан ИОС 4,2, и доноси арсенал Гоодиес да искуша корисницима у њега дајући пробати. Трендови простор ће служити до врха тражили ставке на Бинг, посвећен филму и трејлер-претраживање одељак ће вам помоћи да ваше одлуке матине који ће мало лакше, и више приказа мапе вас просветлим са скретање-по-скретање смера и прави време транзит информације. Постоје чак и временске исправке за до пет градова преко МСН време и, ако из било ког разлога нисте пронашли на додир оријентисане интерфејс по својој жељи, ту је Бинг Гласовна претрага опцију као добро. Све то бесплатно. На иПад. Дечак, који мора модрица око ега се у Редмонду. Видео након паузе.

Наставити читање Мицрософт издаје Бинг апликација прилагођени посебно иПад

Мицрософт издаје Бинг апликација прилагођени посебно иПад првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 14:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар