четвъртък, 7 април 2011 г.

Тосхиба Цамилео представио П100 и Б10 џепу камкордери, одлута од проверених и-прави пиштољ грип

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/toshiba-intros-camileo-p100-and-b10-pocket-camcorders-strays-fr/:

Годишња доба долазе и одлазе, али Тосхиба с линије Цамилео џепу камкордери имају тенденцију да изгледају исто, са својим пиштољем коштац и флип-оут екран. Али сада, Тош се спрема да брод два нова модела у Европи, Африци и на Блиском истоку, а један од њих, у најмању руку, узима дизајн компаније у другом правцу. Б10 камкордер има чоколадица облик са предње стране објектива - слично као флип камкордера која је почела помама џепу брег на првом месту. Б10 пуца на Фулл ХД резолуција, снима 16 мегапиксела Стиллс, има 16к дигитални зум, и узима СДКСЦ картице велики као 64ГБ. Воле пиштољ стисак ОЛЕ? П100 поседује исте спецификације и додаје оптички зум 8Кс - још увек реткост у јефтине камере џепу. Тосхиба је најавила још увек није ценама, иако две ће се у продаји негде у другом кварталу. У међувремену, погледајте пресс релеасе за више деетс.

Наставити читање Тосхиба Цамилео представио П100 и Б10 џепу камкордери, одлута од проверених и-прави пиштољ грип

Тосхиба Цамилео представио П100 и Б10 џепу камкордери, одлута од проверених и-прави пистољ стисак првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 16:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар