събота, 16 април 2011 г.

Тиме Варнер Цабле враћа Откриће, Фокс канала својим иПад око

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/time-warner-cable-brings-back-discovery-fox-channels-to-its-ipa/:
Само неколико недеља после уклањања неколико канала из свог ТВ уживо стримовање иПад апликација Тиме Варнер Цабле је додао већина њих поново. Изузетак овде мреже у власништву Виацом, што га је на суду прошле недеље . До сада, осим најављује Откриће и Фокс канали су се вратили на ТВ-ТВЦабле иПад апликације, нисмо били у стању да било шта друго осим никакав коментар од било кога у фирми укључени. То значи да не знамо да ли је канал провајдери су спонтано дошли око начину Тиме Варнер'с размишљања (ово изгледа мало вероватно), или ако једноставно је одлучила да притиснете питању. Видећемо ко је тужи, који следеће недеље, до тада можете уживати гледајући све што се дешава да се на Фок Невс Цханнел, Натионал Геограпхиц ФКС или (ако сте заиста уживате у томе, ми се не свиђа да живе програмера пренос распореда - ДВР4ЛИФЕ) на свом иПад колико желите.

Тиме Варнер Цабле враћа Откриће, Фокс канала својим иПад апликација првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 20:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТР Кабловска Унтанглед | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар