събота, 16 април 2011 г.

Откријте картица могу послати новац свакоме ко има мобилни телефон, е-маил адресу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/discover-cardholders-can-send-money-to-anyone-with-a-cell-phone/:
Са НФЦ системи за плаћање тек почиње да се котрља у САД, то ће бити неко време пре него што још увек можете да исечете оних кредитних картица за добро. Али у овом, у најмању руку, можете да користите телефон да бисте се уверили да не останете заглављени са $ 100 бара картицу ... поново. Откријте само најавио да ће пустите своју картица Сенд Монеи то људи у 60 земаља - докле год имају или број мобилног телефона или емаил адресу. Као АллТхингсД напомене, Виса и Америцан Екпресс су се излегле сличне планове, иако Откријте је први од гомиле да се партнер са ПаиПал-а. Док људи шаљу новац не треба ПаиПал рачуна, људи примају моола раде - или, барем, оне морају бити спремни да направите. За пошиљаоци Сервис је бесплатан и, у ствари, они су добили 0,25 одсто Цасх Бацк за првих $ 3.000 размењују. Што се тиче Откријте, мањи играч него Виса и МастерЦард, који се нада да неке од ПаиПал-а је 230 милиона клијената ће потписати се на потпуно нову кредитну картицу, а они су у томе.

Откријте картица могу послати новац свакоме ко има мобилни телефон, е-маил адреса је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 08:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АллТхингсД | Соурце Открити | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар