събота, 16 април 2011 г.

Жеља ХД покушава на чуло Осећај је 3,0 одело, треба неки прилагођавање за то да се уклопи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:
Дакле, имаш сва узбуђен после гледања ХТЦ најновији интерфејс на Сенсатион , али су плаши да открију ваш телефон прастаро не би било добијање истом смислу 3,0 љубави? Као и обично, људи на КСДА-девелоперс има само тоник за Гејминг ... докле год имате Жеља ХД . Да, паметни колега по имену цапицхимп је осећај је портован РОМ-у и да ХТЦ прошла европска брод телефон. Порт није савршен - они који зароните ће изгубити подршку и камеру слике потребан неки промену величине да адекватно стане на 800 к 480 пиксела ХД екран - храбар, али душе који је погодио извор линк за преузимање и даље све те милозвучан покрети том смислу 3,0 пружа. Погледајте све глатко померање у акцију након паузе.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Жеља ХД покушава на смисао Осећај 3,0 одело, треба неки прилагођавање за то да се уклопи

Жеља ХД покушава на смисао Осећај 3,0 одело, треба неки прилагођавање за то да се уклопи првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 11:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Смарт Кеитаи | Соурце КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар