вторник, 19 април 2011 г.

ХБО Иди апликација постављена на поток свој пут на иПхоне, иПадова и Андроид уређаја

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/hbo-go-app-set-to-stream-its-way-to-iphones-ipads-and-android-d/:
Да ли сте упознати са ХБО Иди на мрежи стреаминг сервис који омогућава корисницима надокнадити на ногама ТВ-ХБО награђивани и дупе-садржај? Па, 'аппи вести за вас, драги читаоче, јер је о томе да погодите смартпхоне и таблете почетком следећег месеца. Андроид и ИОС ХБО Иди апликације су задиркивали је нови видео на ИоуТубе каналу ХБО, са обећањима о "инстант и неограничен приступ" да "свака епизода сваке сезоне" своје омиљене емисије, зачињен избор хит филмова. Апликације и стримовање ће бити слободни да ХБО претплатнике, који ће моћи да добију Сопрано носталгије на преко 3Г, као и ВиФи. 2. маја је датум на који Теасер видео заврши, иако не експлицитно каже да служба ће бити онда оживљених. Ми само морати да сачекамо и видимо.

[Хвала, Џо]

Наставити читање ХБО Иди апликација постављена на поток свој пут на иПхоне, иПадова и Андроид уређаја

ХБО Иди апликација постављена на поток свој пут на иПхоне, иПадова и Андроид уређаја првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 05:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ХБО (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар