вторник, 19 април 2011 г.

Ти има за циљ да донесе вирелесс пуњење за више уређаја са најмањом пријемник чип до сада

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/ti-aims-to-bring-wireless-charging-to-more-devices-with-smallest/:
Па, изгледа да смо могли да видимо да се о бежичног пуњења проширила на више места него икада пре - Текас Инструментс управо представио свој следеће генерације, Ки -компатибилан бежични пријемник чип снага данас, која је пуна осамдесет одсто мањи него у претходно чип. Који обећава да би се много лакше за произвођаче да спроведе у свему, од мобилних телефона до играчких конзола до дигиталних фотоапарата, као и да мала наизглед долази без компромиса, са њом обезбеђује 5В излазне снаге и 93-одсто врхунац ефикасности која је упоредива са АЦ адаптера. Нажалост, нема индикација о томе када бисмо могли видети никакве стварне уређаје који користе овај чип, али они треба да буду долазе пре предуго - комплетна бк51013 бежично напајање пакет је сада већ доступна за за само $ 3,50 у количинама од 1.000. Пуна је саопштење за јавност након паузе.

Наставити читање ТИ има за циљ да донесе вирелесс пуњење за више уређаја са најмањом пријемник чип до сада

Ти има за циљ да донесе вирелесс пуњење за више уређаја са најмањом пријемник чип до сада првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 18 Маи 2011 17:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар