вторник, 19 април 2011 г.

Т-Мобиле Г Шкриљац преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/t-mobile-g-slate-review/:
Таблет ратови су зграде, односно малог неспоразума који ће ускоро довести до крвопролића. Производи ће бити лансиран у битку да би убијен право из својих кутија, плаче за својим Фабрицаторс као већи, бржи, бољи шкриљевца корак преко погођен шасију својих претходника, који ради на сопственом кратак бита славе. На високом нивоу, то очигледно Андроид вс Аппле-вс паузе, али су борбене линије формирају као што смо потрошачи, ухваћен у средини, покушајте да одлучи шта је за праве величине таблета.

Управо сада два табора Чини се да добијате највише присталица: седам инцхерс, као Огреб 7 и БлацкБерри приручника , као и 10-инцхерс, као Моторола Ксоом и Јабука иПад . Али, понекад система наоружања треба да се мало више специјализоване. Понекад шаблони не могу да стану, а $ 530 (после попуста, на уговору), Т-Мобиле Г Шкриљац ЛГ не уклапа у те категорије, Слоттинг негде између са својим 8.9-инчни екран са подлогом од Тегра 2 графике , 4Г ХСПА + Вирелесс, и све Оомпх желите у модерном андроид уређај. То је мало мањи и мало лакши од 10-инцхерс, већи и од меатиер седмица и, сечење на пола, она хитова скоро свих права марака.

Наставити читање Т-Мобиле Г Шкриљац преглед

Т-Мобиле Г Шкриљац преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 00:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар