вторник, 19 април 2011 г.

Заштитни знак подношења, имена домена указују Тосхиба таблета може бити названа "напредовати"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/trademark-filing-domain-names-suggest-toshibas-tablet-might-be/:
Да ли Тосхиба безимени саће таблета коначно правим именом? Захваљујући помоћи Типстер, сада смо још увек наш јасна индикација. Тосхиба само попунити пријави за трговачку марку за име "напредовати" прошле недеље и, као што можете видети горе, јасно описује роба и услуга које заштићене као таблични рачунар. Шта више, чини се да компаније је такође отишао на мало име домена куповину пијанка у последње време, са њим се снаппед број "напредовати" варијације, укључујући и ТосхибаТхриве.цом, ТхривеТаблет.цом, ТхривеТосхиба.цом и ТаблетТхриве.цом (од којих ниједна заправо иду било где још увек). Наравно, ово није први могуће надимак за таблета која је изрезана горе. Име "Антарес" обрађени пут назад на Мобиле Ворлд конгресу, који би могли налог за АНТ име модела такође смо приметили, мада је сигурно звучи више као Цоденаме од "напредовати" не да наше уши - и, колико можемо Реците, Тосхиба је није покушао да региструје жиг за Антарес (или било ког другог имена недавно, по том питању).

[Хвала, Бабифацемагее]

Заштитни знак подношења, имена домена указују Тосхиба таблета може бити названа "напредовати" првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 15:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце УСПТО | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар