неделя, 12 декември 2010 г.

HTC Shift EVO 4G (Knight / Спиди) получава пропускам картина, 09 01 Премиера?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/htc-evo-shift-4g-knight-speedy-gets-leaked-picture-january/:
Ние ще ви предупредя, че ние нямаме нищо, но думата на предполагаем служител Sprint, че това е реална сделка, но не знам какво друго би могъл да бъде - ако се ходи като патица и шарлатани като EVO с плъзгаща се QWERTY клавиатура, ние сме склонни да вярваме, че това е HTC Shift EVO 4G . Фактор в забелязва липсата на предно пред камерата , сребро тракпад и тези атавистични плоски бутони , и ние сме готови дори да прости на тези, написани с молив набързо водни знаци от клавиатурата и в горната част на екрана. Дори и тази снимка е легитимно, не сме видели пълния устройство все още - със сигурност изглежда по този рицар е облечен с костюм от пластмасови брони по краищата.

В възможно да са свързани новини, Android Централна задържа предполагаем снимка на база данни, показващи по Спринт "HTC A7373" телефон за следващите Спринт на 9 януари, и докато един руски д-tailer изглежда да се мисли, че кодовото име се отнася за GSM-приятелски Желание Z , ние трябва да си представим един рицар / Спиди / EVO Shift версия е много по-вероятно от T-Mobile G2 режисьорска версия на CDMA честоти на Sprint.

HTC Shift EVO 4G (Knight / Спиди) получава пропускам картина, 9-ти януари Премиера? първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти Декември 2010 18:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocketnow , Phone Arena | източник Sprint Потребителите , Android Централна | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар