неделя, 12 декември 2010 г.

Verizon: LTE модем бутане разполага с две минути закъснение, да определят (и Mac съвместимост) по пътя

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/verizon-lte-modem-handoff-has-two-minute-delay-fix-and-mac-co/:
Въпреки, че ние открихме нови LTE Verizon мрежа приятно бързо в началото на изпитването, има няколко необработени ръбове на техно - Verizon е USB модем трудно предадете потребители, свързани в мрежа от EVDO към LTE един , и разбира се, те не все още работят по Mac. Въпреки това, Verizon, тъй като допускат както тези въпроси и обеща да поправи две. "Ръчно компромис може да отнеме до няколко минути, но това се очакваше и корекция е в процес на разработка", е казал Computerworld по-рано днес. "Mac все още не се поддържа, и ние работим за драйвери за Mac OS за седмици и се очаква да се актуализира сравнително скоро," добавя представител. Сега нека да видим на компанията въвеждат някои смисъл на дивата природа, див запад , което наричаме 4G пазар.

Verizon: LTE модем бутане разполага с две минути закъснение, да определят (и Mac съвместимост), по начина, по който първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти декември 2010 г 23:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Computerworld | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар