неделя, 12 декември 2010 г.

нови очила без на Toshiba 3D дисплей накланя изображения (и ъгъл на гледане) пътя си (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoscopic (да се чете: очила-безплатно) 3DTVs звучи като последният писък на модата, но тесните зони , от които можете удобно да разглеждат своите снимки ги правят съмнително предложение. Това не е спиране на Toshiba Mobile Display, обаче, който наскоро излезе с нова идея за самостоятелно регулиране показване. С лепене на шест оси акселерометър в този 12.1-инчов шисти, компанията може да наклон на ъгъла на гледане на таблетка на таблетката се е наклонена, отдаване под наем зрителите ефективно огледам 3D обекти на екрана, като се използва софтуер, алгоритми, а не въображаемо обектив-и- Камера събрание , че е прототип на Microsoft . Toshiba данни, които тя ще направи изпръсквам с д-навсякъде в САЩ - защото, който не иска да си играе с условна покупка в 3D пространство? - Но е най-вече говори се на високите технологии като начин за разширяване на ограничени 3D ъгли на видимост на този тип дисплеи. Но достатъчно Jabber: видим след почивката.

Продължавам четене без Toshiba е новото очила 3D дисплей накланя изображения (и ъгъл на гледане) пътя си (видео)

Без на Toshiba нови очила 3D дисплей накланя изображения (и ъгъл на гледане) пътя си (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти Декември, 2010 г 16:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigInfo TV | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар