сряда, 19 януари 2011 г.

HP файлове за търговска марка "HP тъчпад" - евентуална име за WebOS таблетка?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/hp-files-for-hp-touchpad-trademark-a-possible-name-for-the/:
Ние не можем окончателно се обвърже това изтичане предстоящите таблетки Palm , но HP просто подаде заявление за търговска марка на "HP тъчпад" в широк спектър от продукти и услуги, вариращи от карти с памет до - Дун Дун Дун - "компютри. таблетка" Ние сме го хареса като таблетка име, все пак - ние сме били все смисъл, че името Palm е на изхода, както и "HP тъчпад" jibes добре с очевиден недостиг на Palm брандиране на покани за HP е Feburary девети случай WebOS . Нещо повече, HP вече инвестира сериозно в марката си лаптоп trackpads с името ClickPad, така че това изглежда като нещо напълно различно. Ние определено се намира headfake регистрации търговска марка в миналото, така че ще видим какво се случва тук - и дали това бавно капене на изтичане на информация на всеки се превръща в наводнение.

HP файлове за HP тъчпад "запазена марка" - възможно име за WebOS таблетка? Едно първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти Януари 2011 год. 13:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocketnow | източник USPTO | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар