сряда, 19 януари 2011 г.

Apple на IPAD конкуренцията: Windows е "голяма и тежка," следващото поколение таблетки Android все още са парите

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/apple-on-ipad-competition-windows-is-big-and-heavy-android-i/:
Apple е главен оперативен директор (и настоящ Стив Джобс дубльор ) Тим Кук мисли "няма кой знае какво" конкуренцията е IPAD таблетка на компанията. Когато под въпрос за мнението на Apple за това, което останалата част от пазара се предлага, Кук е бил брутално откровен при описанието на Windows задвижване машини, тъй като обикновено са по големи, тежки и скъпи, а сегашните поколения на Android-базиран плочи са според него само "мащабирани действия смартфони. " Докато ние сме съгласни, че Windows 7 не е страшно допир приятелски афера, ние не знаем, че коментарите на Кук на Android са толкова подходящи, че сега на Google таблетка-разбирам с клетъчна итерация е вечер. Тогава пак, има с какво да се каже за следващото поколение на таблетки Android, както и, отбелязвайки, че тези, обявени на CES липсата на ценообразуване и графици съобщение, което води го до заключението, че "днес те са пари . " Ох. Вижте коментарите си в пълен след почивката.

Продължи четене Apple на IPAD конкуренцията: Windows е "голяма и тежка," следващото поколение таблетки Android все още са парите

Apple на IPAD конкуренцията: Windows е "голяма и тежка," следващото поколение таблетки Android все още са парите първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 17:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар