сряда, 19 януари 2011 г.

Vudu пристигне на Boxee кутия, заедно с множество големи корекции

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
А, ето. След малко на един фалстарт , е подвижен Boxee на Vudu на Boxee Box днес - можете да се държи здраво за автоматично обновяване през следващите 24 часа, или ще ръчно обновяване в "Настройки". Vudu е предлагане на нови потребители, които се регистрират за Boxee кутията на 5,99 щатски долара кредит, който е само един цент кратък от три $ 2 за-2-нощи Vudu наеми HDX, така че е много умен. Vudu остава Vudu - 1080p/24 видео, 5.1 аудио - но ние ще очевидно му се даде поглед върху полето, за да го проверим. Що се отнася до други подобрения, има доста, подчертава включват по-добра производителност на браузъра с поддръжка на HTTPS, сортираща опция да се игнорира "за" или "а" в заглавието, по-голям контрол разплитане, цял набор от корекции на грешки, и доста повече. Не е зле - ние ще Ви информираме, ако открием нещо лудо. PR и пълно промени след почивката.

Продължавам четене Vudu пристигне на Boxee кутия, заедно с множество големи корекции

Vudu пристигне на Boxee кутия, заедно с множество големи корекции първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 15:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар