сряда, 19 януари 2011 г.

T-Mobile Холандия започне да предлага безплатно iPhone отключва

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/t-mobile-netherlands-starts-offering-free-iphone-unlocks/:
Ние знаем точно какво Канада Роджърс си мисли в момента: "хайде, T-Mobile, вие се отказват пари на масата!" Въпреки, че Роджърс и Fido филиал зареждане CAD $ 50, за да отключите един iPhone , Мобайл Холандския клон T-сега е готов да го направя безплатно, като се позовава на факта, че много холандски превозвачи в момента предлагат на iPhone и те вече не чувстват нужда да я държи SIM без излаз на море. Освежаващ отношение, нали? Към 12 януари, наскоро активиран Iphones на T-Mobile Холандия се отключват автоматично; съществуващи клиенти да се обадите в обслужването на клиентите за да получите отключване сега, или да изчака до февруари за "направи си сам" метод. Разбира се, иронията е, че когато превозвач ви третира толкова добре, наистина не иска да напусне - но това ще бъде чудесен избор за хора, които правят много за роуминг и не се грижи да отида на ultrasn0w маршрута.

[Благодаря, Гейс]

T-Mobile Холандия започне да предлага безплатно iPhone отключва първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 година 17:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink iPhoneclub | източник @ Tmobile_webcare (Twitter) (1) , (2) , T-Mobile | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар