сряда, 19 януари 2011 г.

HP Slate поръчки все още късно, все още обвиняват "големия обем на поръчките"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/hp-slate-orders-still-delayed-still-blaming-high-volume-of-ord/:
О, разбира се, тя изглежда като някои славни Palm / HP Web OS таблетки се ръководят нашия начин (дори и да сме изслушване няма да е до края на лятото и началото на есента), но знаеш ли какво е предполагаемото начело нашия път за повече от две месеца? В HP Slate 500 . Да, HP на пръв поглед, изоставени Windows 7 таблетка е все още страда от големи закъснения и според нашите източници и за поддръжка на клиенти представител на HP, "съществено недостиг", комбинирани с "висок обем на поръчките," които причиняват тези таблетки да бъде задържан . Ние нямаме реална информация за броя - въпреки че миналия месец бяхме чули са получили около 9000 заповеди до този момент - но ние знаем, че нашата собствена HP Slate, който ние осъждаме обратно на 9 ноември, все още hasn "тона превозени и сега очаква да се кораб се на 22 януари. И ние не сме единствените, които определено все още чака търпеливо - поглед през преглед форуми TabletPC показва, че редица сърдит потребителите все още са копнеж за своите 8,9-инча, Atom-захранва таблетки - въпреки че, много от които бяха предложени $ 100 отстъпка в замяна, че не са си таблетки навреме за празниците. Ние сме достигнали, за да HP за по-нататъшен коментар на това, но в същото време, ние ще се опреснява страницата ни внимание и се надяват най-накрая ни Slate кораби, преди края на месеца или, знаете ли, най-малко преди да стартира HP обяви нови в началото на февруари .

HP Slate поръчки все още късно, все още обвиняват "големия обем на поръчките" първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти Януари, 2011 08:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Tablet PC Преглед | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар