сряда, 19 януари 2011 г.

Блумбърг: Sony PSP2 ще дебютира следващата седмица, PlayStation телефон на MWC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/bloomberg-sony-psp2-to-debut-next-week-playstation-phone-at-mw/:
Това е нещо, което е в противоречие с текущите шепне сме чували досега, но според Bloomberg и чифт от източници, Sony Computer Entertainment в Токио събитие на 27 януари наистина е платформа, от която той ще представи на следващото PSP, а след месец на Mobile World Congress, ще бъде мястото, където най-накрая отговори - официално, че е най - PlayStation Телефон . пресконференция следващата седмица ще съобщенията "очертае стратегия за използването му в мрежа развлекателни услуги за споделяне на игри, филми и музика сред преносими продукти, телевизори и други устройства." Не много друго да кажа в този момент, така че просто седнете, отпуснете се и се изчаква другите момчета да направят презентация, на първо място.

Блумбърг: Sony PSP2 ще дебютира следващата седмица, PlayStation телефон на MWC първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 00:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ Lessien (Twitter) | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар