сряда, 13 април 2011 г.

ПЦТВ је Бродвеј 2Т потоке ТВ вашем иПад када сте ван Стара Народна

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/pctvs-broadway-2t-streams-tv-to-your-ipad-when-youre-outside-t/:
видели смо апликације које би да не пропустите следећу епизоду Јерсеи Схоре, али са изузетком Слинг е ', не постоје многи који Стреам ТВ на мобилном уређају. ПЦТВ нови Бродвеју 2Т се то - али са боатлоад приговора. Кутија уграђена у Фреевиев тјунером ће вам омогућити да гледате преко показује ВиФи или 3Г са било ког места у свету, али тек ће покупити овер-тхе-ваздух емитује из региона користећи ДВБ-Т стандарда (читај: не САД ). Он такође долази са композитним кабловима, који су савршени за постављање безбедносних камера за бушење, али је договор-прекидач за већину штребера који поседују високе дефиниције сету. 2Т потоци видео преко претраживача, тако да ради преко Ви-Фи и 3Г са Мац, ПЦ и Аппле Мобиле Сафари претраживач, са Андроид подршку долазе негде у другом кварталу. Није реч о доступности још увек, мада је то се на преордер на сајту ПЦТВ за € 199 ($ ​​287.14) Ако не можете да живите без вашег ЕПЛ утакмице док путују даље од Европске виле.

Наставити читање ПЦТВ'с Бродвеју 2Т потоке ТВ вашем иПад када сте ван Стара Народна

ПЦТВ је Бродвеј 2Т потоке ТВ вашем иПад када сте ван Стара Земља је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 01:45:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПЦТВ | Соурце НотифиМДМ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар