сряда, 13 април 2011 г.

Пиецеабле Виевер омогућава Девс деле ИОС апликације, лична осећања путем претраживача

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/pieceable-viewer-lets-devs-share-ios-apps-personal-feelings-thr/:
За програмере не сасвим спреман да понуди своје креације ИОС у Апп Сторе, нова услуга обећава да сиса гроктај рад из поскакивала радови-у-току искључивање других. Пиецеабле Виевер је магично програм у питању, данас покретање да пусти Девс објавити један примерак своје апликације за приватну, чији су повезане они могу поделити са бета тестера, клијентима и колегама код мајмуна. Приказивач генерише једну линију кода за дељење, а иронија свега ироније, користи Фласх да симулира апликације унутар прегледача. То може бити подстицајан за хонорарне сараднике који раде са клијентима који не деси да поседује иПхоне, и додаје извршни директор компаније, помаже Девс заобиђу Аппле-ов 100-уређај ограничење. Све ово из фирме чији је постојећи производ омогућава људима без искуства кодирање за изградњу апликације.

Можете да га испробате бесплатно, са једном особом у стању да видите једну апликацију, а линк који истиче након сат времена. Надоградња на $ 30-месеци план за три истовремене погледа до пет пријава, и линкови који не истећи. (За неограничен апликације, мораћете да пролеће за $ 60 месечно план, који омогућава и до десет људи Пееп одједном.) Као и за све вас андроид ентузијасте, ваша верзија је до следећег ( изненађење, изненађење ).

Пиецеабле Виевер омогућава Девс деле ИОС апликације, лична осећања путем прегледача је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 17:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | Соурце Плацеабле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар